Email: info@jtcmb.dk

Historien

JTC startede med speciale i tuning af Mercedes. Derfor navnet JTC (Jacobs tuning center). Men som tiden gik, var der langt større efterspørgsel på reparationer og firmaet har drejet sin fokus over på salg, køb og reparation af Mercedes. Firmaet drives af Jacob Jepsen med uddannelse indenfor elektronik fag tekniker, som er en god baggrund til at kunne reparere disse tekniske vidundere.

De ansatte hos JTC er nøje udvalgt efter kvalifikationer, da vi stræber efter kun at få det bedste. De ansatte brænder for hvad de laver og vi gør en ære i at de ligeledes har en god arbejdsplads med gode forhold, det sidste nye værktøj og måleudstyr.

Højt engagement

Vi har valgt at forlange en rimelig timeløn med mange opgaver i stedet for en høj timeløn med få opgaver. Højt engagement – med stor præcision, som Mercedes fortjener.

Stort netværk

JTC har et meget omfattende netværk af Mercedes reservedele, da det er nødvendigt til de ældre modeller som kan være svære at finde dele til. Der forhandles alle reservedels/udstyr mærke til Mercedes. Så som H&R sænknings sæt, Green luft filtre, Smedet stempler og meget mere. Der er selvfølgelig rig mulighed for tuning, trimning og stylling af Mercedes Benzin/diesel modeller og vi ser frem til at give uforpligtende tilbud angående disse opgaver.

Ekspert struktur

Forretningsstrukturen er: Hellere være ekspert til få modeller i stedet for at kunne reparere alle biler halvhjertet. Derfor er det kun Mercedes der arbejdes med. Det gør derfor, at JTC har alle de rette midler, forbindelser og special værktøj til at udføre et arbejde af første klasse til en rimelig pri